HYVÄÄ JOULUA JA TSEMPPIÄ TULEVALLE VUODELLE

Päättymässä oleva koronavuosi kohteli kaltoin myös Viikkariturnauksia. Kevään turnaukset päättyivät juuri ennen Tallinnan turnausta maaliskuussa ja syksyn turnauksista päästiin pelaamaan vain kaksi ensimmäistä turnausta lokakuun alussa.
Näillä näkymin alkava vuosi ei juuri tällä hetkellä näytä yhtään paremmalta, mutta toivottavasti tilanne helpottuu talven edetessä. Tämän hetken rajoitukset estävät ainakin 2.1. Nummelan ja Akaan, 9.1 Järvenpään ja 16.1. Hyvinkään turnausten järjestelyt. Myös Tallinnan turnaus 20.3. joudutaan jättämään väliin. Muut kalenterissa olevat turnaukset toteutuvat jos rajoitukset eivät niitä estä, tai sitten ne perutaan koronan tilanteesta riippuen.
Jos koronatilanne helpottuu kevättä kohden tulemme tekemään mahdollisesti lisätyn turnauskalenterin maalis-huhtikuulle. Lisäkalenterista ilmoitetaan tällä samalla sivustolla ja niihin ilmoittaudutaan kuten muihinkin turnauksiin.

Toivotan kaikille Viikkarilentiksen turnausjärjestäjille ja pelaajille oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Terveellistä ja Liikunnallista Uutta Vuotta!
Antsa