VIIKKARIN LOPPUTURNAUKSET 26.3.2022

Naisten lopputurnaus pelataan Kärkölässä ja miesten lopputurnaus Hämeenkoskella. Sekasarjassa ei järjestetä lopputurnausta. Koronan johdosta peruutettujen turnausten takia lopputurnauksien osallistumisoikeuksia on tarkistettu ja ne pelataan 8 joukkueen turnauksina. Naisten lopputurnaukseen ovat oikeutettu Cup pisteiden 8 parasta joukkuetta jotka ovat osallistuneet vähintään kolmeen turnaukseen. Ilmoittautuminen 13.3. mennessä sähköpostilla järjestäjälle wellmamorko@gmail.com.

Miesten lopputurnaukseen ovat oikeutettu Cup pisteiden 8 parasta joukkuetta siten, että etusijalla ovat kolmeen ja kahteen turnaukseen osallistuneet joukkueet.Miesten lopputurnaukseen halukkat joukkueet tekevät ennakkoilmoittautumiset 10.3. mennessä sähköpostilla järjestäjälle teliranta@hotmail.com. Järjestäjä lähettää kutsun em.periaatteen mukaan 8 parhaalle ilmoittautuneelle joukkueelle.

Lopputurnausjoukkueiden pelaajien on pitänyt osallistua vähintään yhteen alkusarjan turnaukseen ko. joukkueessa. Mikäli joukkue ei osallistu lopputurnaukseen annetaan mahdollisuus seuraavaksi parhaalle joukkueelle. Tasapisteiden sattuessa järjestyksen määrää turnausten 1. voitot, 2. kakkossijat, 3. kolmossijat jne. Ellei näin saada järjestystä selville ratkaistaan lopputurnaukseen mukaanpääsy arvalla. Järjestäjällä on oikeus ottaa lopputurnaukseen joukkueita myös muilla perusteilla, mutta ne eivät voi syrjäyttää em. 8 parasta joukkuetta.