Viikkarikausi 2021-2022 päättymässä

Viikkarikausi 2021-2022 päättyy naisten lopputurnaukseen 26.3. Toinen koronen rikkoma Viikkarikausi on alkuturnausten osalta päätöksessä. Korona rokotti etenkin tämän vuoden turnauksia joita pystyttiin järjestämään vain neljällä paikkakunnalla. Naisten turnauksia saatiin kauden aikana pelattua 13, joihin osallistui 29 eri joukkuetta, miesten turnauksia oli 6 ja niihin osallistui 20 eri joukkuetta, sekasarjan kahteen turnaukseen osallistui 10 joukkuetta. Koronan lisäksi turnausjärjestäjiä työllisti joukkueiden ilmoittautumiset. Naisten sarjaan oli suurta tungosta heti alusta alkaen, mutta rasitteeksi tuli sitten perumisia ennen turnausta, eikä varallaolijatkaan aina päässeet paikkaamaan tilannetta. Miehet taas ilmoittautuivat tosi myöhään ja moni turnaus jäi jopa ilman miesten sarjaa. Sekajoukkueille taas ei oikein löytynyt järjestäjiä.Tässä pähkinänkuoressa mennyt kausi. Toivottavasti tulevalle kaudelle löytyy oikea tapa ilmoittautumisille ja saataisiin tasaisesti turnauksia kaikille sarjoille.

Naisten sarjassa pidetään lopputurnaus 26.3. Kärkölässä. Miesten lopputurnaukseen ei löytynyt tarpeeksi joukkueita ja sekasarjassa ei yritettykkään järjestää lopputurnausta kun alkuturnauksia oli vain kaksi.

Kiitos kaikille järjestäjille ja joukkueille menneestä kaudesta. Toivotaan perempaa tulevaa kautta, sillä vain se takaa Viikkari Cupin jatkumisen.