Viikkaribiitsin touhusarjat Oittaalla 9.6

Touhusarjat pelattiin aurinkoisessa ja tosi tuulisessa säässä. Naiset olivat aktiivisia ilmoittautujia ja sarjaa kasvatettiin 10 joukkueeseen miesten sarjan jäädessä kuuteen. Yksi porukka miehistä tosin jätti tulematta paikalle, eli viiden joukkueen voimin pelattiin. Miehet hoitivat itse otteluohjelman muokkauksen ja pelasivat kahdella kentällä aina yhden joukkueen tuomaroidessa molempia pelejä. Mahtavaa yhteistyötä! Voittajaksi selviytyi erääkään häviämättä BeachBums.

Naisten sarja pelattiin myös todella hyvällä hengellä. Jokainen pallo pelattiin loppuun tosissaan ja erät olivatkin tosi tasaisia. Alkusarjan viimeiset pelit ratkaisivat lohkovoittajat, lopussa eroa oli vaivaiset kolme pistettä. Sijoituspelit ratkesivat suurelta osin vasta kolmannessa erässä, tiukkojen taisteluiden jälkeen. Finaalissa vastakkain olivat All Out ja KaNi, ja usean erä- ja ottelupallon jälkeen lopulta All Out taisteli voittoon.

Päivä oli kokonaisuutena onnistunut, ensi vuodelle toivottiin vain hiukan kevyempää tuulta tai edes sen voimakkuuden säätönappia 🙂