Tallinnaan Piritan rannalle palattiin kolmen vuoden tauon jälkeen

Tallinnan turnaus on ollut ”pannassa” koronan takia kaksi edellistä kesää. Nyt sitten uskallettiin varata Piritan hiekat, kun kyselyjä turnauksesta tuli lukuisia. Valitettavasti sitten pelaajat eivät lähteneetkään liikkeelle runsaslukuisesti. Turnaus pelattiin neljällä naisten touhusarjan ja seitsemällä miesten touhusarjan joukkueilla. Turnaus oli kuitenkin kaikkien mukana olleiden mieleen ainakin kiitoksista päätellen. Loistavan kelin vallitessa myös itse ottelut olivat varsin mallikkaita ja tasaisiä.Miesten touhusarjan loppuottelussa Team Mamaja löi Japen janoiset 2-1 ja kolmannen sijan otti Viiskasit 2-0 voitollaan Ilpon iloisista.Myös naisten touhun mitalipelit olivat tasaisia.

Mestaruus meni Ohohh joukkueeseen 2-1 voitolla Team Torjuntavoitosta ja kolmossijan pokkasi Kumman kaa 2-1 voitolla Rantaperunoista.

Matkalla mukana Antsa

Kuvissa voittajajoukkueet Mamajan Jarmo Salo,Maarit salo ja Mayaree Srisongkram, sekä Ohohh:n Heily Mängel, Moonika Alviste ja Änni Naelso, sekä yleiskuva hienosta Piritan rannasta.