Ilmoittautumiset VLC turnauksiin muuttuu

Kahden ensimmäisen turnausten ilmoittautumisista voi päätellä, että naisten harrastesarjan turnauksiin olisi tulossa huomattavasti enemmin joukkueita mitä pystymme tällä hetkellä ottamaan. Tämä johtaa kilpajuoksuun ilmoittautumisissa. Nyt kahdessa ensimmäisessä turnauksessa on 7 samaa joukkuetta ja moni joukkue ei päässyt mukaan kun turnaus on täyttynyt alta aikayksikön.

Naisten harrastesarjan ilmoittautuminen

Jotta saisimme kaikille halukkaille joukkueille mahdollisimman tasapuolisesti turnauksia, kokeilemme ilmoittautumisissa uutta menettelyä joka pohjautuu ennakkosuunnitteluun turnauksiin osallistumisesta.

Avaamme kaikki nyt tiedossa olevat turnaukset ilmoittautumisille samanaikaisesti 2.10. klo 21.00. Ilmoittautuminen turnauksiin päättyy kaksi viikkoa ennen turnausta.
Joukkue voi ilmoittautua netin kautta kahdeksaan turnaukseen ja sen lisäksi järjestäjälle sähköpostilla neljään muuhun turnaukseen varasijalle. Koskee 23.10. Karkkilan turnausta ja siitä eteenpäin olevia turnauksia.
Mikäli turnauksia tulee myöhemmin lisää niistä ilmoitetaan Viikkarin sivuilla ja facebookissa ja niihin voi ilmoittautua 8 turnauksen kiintiön lisäksi .
Mikäli turnaus ei täyty netti-ilmoittautumisista kahta viikkoa ennen turnausta, järjestäjä kutsuu varasijalla olevista joukkueista täydennystä.

Toivottavasti näin voimme tarjota mahdollisimman monelle joukkueelle mahdollisuuden osallistua Viikkariturnaukseen.

Miesten harrastesarjan ja sekasarjan ilmoittautumiset

Miesten harrastesarjaan ja sekasarjaan ei aseteta turnausrajoitusta.
Jos turnaus on täynnä siihen turnaukseen voi ilmoittautua sähköpostilla järjestäjälle varasijalle.

Tallinnan turnaus

Tallinnan turnaus ei kuulu 8 turnauksen kiintiöön. Turnauksen kaikkiin sarjoihin voi ilmoittautua vapaasti ja ilmoittautuminen päättyy 31.1.

Peruutukset

Mikäli joukkue joutuu perumaan ilmoittautumisen se on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen turnausta puhelimitse. Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta palautetaan osallistumismaksu vain lääkärintodistuksen perusteella, tai jos syynä on joukkueeseen kohdistuneesta koronaepäilystä/tartunnasta. Ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaja saa automaattisesti salasanan jolla voi kirjautua sivuille sisään, tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumisen jälkeen, jolloin ilmoittajan ei tarvitse syöttää perustietoja uudestaan, sekä ilmoittajalla on mahdollisuus perua / muuttaa ilmoittautumista turnauksiin.