Pyrintö voittoon Kausalassa

HOOBEE

Iitin Pyrintö oli paras naisten harrastesarjan turnauksessa Kausalassa. Pyrintö selvitti niin alkusarjann, kuin sijoitusottelutkin puhtaalla pelillä ja otti täydet 12 pistettä VLCupin taulukkoon.

Pyrinnön takana KoLen naiset pystyi toiseksi, vaikka oli alkulohkossa vaikeuksissa Herralan Hukkia vastaan ja selviytyi lohkovoittajaksi Hukkia vain paremmalla eräpisteiden erotuksella. Lohkovoittajana KoLe terästyi Pyrinnölle kärsityn tappion jälkeen kukistamaan C-lohkon ykköseksi pelanneen Unpredictablesin selvästi 2-0.

Herralan Hukat pelasi koko päivän hienosti ja voitti KoLe-tasurin jälkeen kaikki seuraavat ottelu, ensin alkulohkossa Woodyt 2-0 ja sijoituotteluissa neljännestä sijasta Lahden Ahkeran ja Haikarat 2-1. Ahkera voitti Haikarat ja sijoittui viidenneksi ja Haikarat oli kuudes.

Sijoista 7-9 pelasivat lohkon kolmoset, joista Jymy Olan Takaa oli paras voittamalla Woodyt 2-1 ja ReActive Girls joukkueen 2-0. Woodyt voitti ReActive Girlsin 2-1 ja sijoittui kahdeksanneksi. ReActive Girls oli pisteä yhdeksäs.

Turnausjärjestäjänä Kausalan Yritys kiittää joukkueiden moraalia paitsi pelikentällä myös tuomari- ja kirjuritoiminnassa, mitkä hoituivat kerrassaan mainiosti ja hyvin vastuullisesti. Ilmoittautumisvaiheessa tapahtuneiden vaikeuksien jälkeen tälläistä turnausta oli ilo järjestää.

Loppujärjestys; 1. Iitin Pyrintö, 2. KoLen naiset, 3. Unpredictables, 4. Herralan Hukat 5. Lahden Ahkera, 6. Haikarat, 7. Jymy Olan takaa, 8. Woodyt, 9. ReActive Girls. 

Lahden Ahkeran (verkon takana) ja Herralan Hukkien ottelu
oli värikästä katseltavaa, minkä vei lopulta Hukat 2-1.

KoLe pysähtyy Pyrinnön Reetta Haukkavuoren mallikkaasen
torjuntaan.