Pikkuinen pikkujouluturnaus Kisiksessä

Kisiksen turnauksen joukkueet yhteiskuvassa turnauksen jälkeen. Etualalla Metro, takana vasemmalla RT-Volley ja PuMa.

Kisiksen pikkujouluturnauksesta tuli pieni mutta  mukava. Joukkueet pelasivat kaksinkertaisen sarjan joten liikuntaa tuli aivan riittävästi. Turnaus oli varsin tasainen, sillä neljä ottelua päättyi 1-1 ja 2-0 voitto-ottelutkin olivat tasaisia. Turnauksen voittoon tarvittiin eräpisteiden laskentaa, sillä Metro ja RT-Volley voittivat molemmat 5 erää ja hävisivät 3. Turnausvoittavaksi nousi Metro eräpisteiden kautta.  Nuori PuMan joukkue pelasi myös hienosti ja vei molemmilta kärkijoukkueilta erän.
Valitettavasti turnaus jäi tälläkertaa näin pieneksi, sillä olosuhteen olisivat olleet hyvät ja kolme kenttää jäi käyttämättä.
Viikon kuluttua pelataan syyskauden viimeinen turnaus Tampereella.

Yhteenvetona voi sanoa että syyskausi oli varsin haasteellinen järjestäjille. Joukkueet ilmoittautuivat  myöhään ja turnauksissa kävi huomattavasti vähemmin joukkueita kuin aikaisempina vuosina. Tämä antaa paljon haasteita järjestäjille sillä pienet joukkuemäärät ja kalliit salivaraukset eivät oikein käy käsi kädessä.
Toivoisin että joukkueet ennakoisivat paremmin kevätkauden turnauksiin osallistumisen ja ilmoittautuisivat niihin hyvissä ajoin.

Rauhallista ja liikunnallista  Joulun odotusta

Antero