Järvenpään Viikkarissa 25 joukkuetta

Järvenpään osaturnaus pelattiin la 20.1. Liikuntahallilla (naiset ja naiset harraste) sekä Lukiolla (miehet harraste ja sekasarja). Mukana oli kaikkiaan 25 joukkuetta joista runsaslukuisimpana sekasarja, jonka joukkueet ovat aktiivisesti osallistuneet Järvenpään turnauksiin.

Liikuntahallilla yhdistettiin naisten ja naisten harrastesarja jolloin saatiin 9 joukkuetta ja kaikille tasapuolisesti 4 ottelua sekä 2 tuomarivuoroa.

Harrastesarjan Vagari yllätti naisten sarjan molemmat joukkueet, sekä Tylleröt että Megaleidit ja vei myös luonnollisesti harrastesarjan voiton. Harrastesarjan seuraavat sijat menivät: Akat Volley, BV Leidit, Unpredictables, Metro, JuJu ja PuMa. Naisten sarjan järjestys oli 1. Tylleröt ja 2. Megaleidit.

Lukiolla aloitettiin miesten harrastesarjalla jossa puolet otteluista oli tasaista vääntöä ja päättyivät joko 1-1 tai 2-1. Voiton vei lopulta Hutiukot Kouvolasta joka voitti finaalissa Unpredictablesin 2-1. Kolmannen sijan nappasi Saigon Volley lyömällä MOLO:n samoin 2-1. Muiden joukkueiden järjestys oli Team Nappa, Puliveivarit ja LePaKe.

Sekasarja pelasi iltapäivällä Lukiolla 9 joukkueen voimin ja varattu saliaika käytettiin todella tehokkaasti kun viimeinen ottelu päättyi tasan klo 19:00 joka oli salivarauksen takaraja. Voittajaksi selvisi puhtaalla pelillä TIKU ja seuraaviksi KBV, IT-WA, Tantara, Passinkatko, Hönöt, Kimmovolley, Saranat ja Sekalainen Sakki.

Tero Mäkinen, Blues Volley