HSV ja Supi-Volley Akaan turnauksen ykköset

Juhlapyhien jälkeistä ähkyä oli hyvä sulatella Akaan turnauksessa uuden vuoden ensimmäisenä lauantaina 2.1. Pelejä pelattiin kaikkiaan 28 kappaletta 13 joukkueen voimin. Peleissä nähtiin muutamia todella pitkiä palloralleja, puulaakihenkistä psyykkausta ja hyvää taistelua mm. maan vetovoimaa ja kramppeja vastaan.

Miesten sarjan ykköseksi pelasi HSV kuitaten Toijalan Valppaan Junnut loppuottelussa 2-0 (25-20, 25-21). Pronssiottelun vei nimiinsä Kapo, kun Kuis-Volley antautui lukemin 2-0 (25-22, 25-18). Viidenneksi sijoittui MuHe, kuudenneksi Höntsy Evolution Volley, seitsemänneksi Kylmäkosken Veikot ja kahdeksanneksi HUPS.

Naisten sarjan ykkönen oli Supi-Volley, joka ei hävinnyt erääkään. Supin aseena oli vahva syöttö ja tehokas hyökkäyspeli. Kakkospaikan vei Vehmaisten Urheilijat ennen kolmoseksi sijoittunutta Kapoa. Yksi voitto ja yksi tasapeli siivittivät Rientolan muijat neljänneksi. Akat Volley jätettiin viidenneksi ilman erävoittoja, vaikka joukkue taistelikin hyvin ihkaensimmäisessä sisäturnauksessaan.

Erikoismaininnan saa lisäksi A-Volleyn c-poikien ja c/b-tyttöjen järjestämä kahvio, jossa palvelu pelasi ja tarjottavat olivat varsin maukkaita!

HSV
Kuis-Volley torjuu, HSV hyökkää.
Supi-Volley tuulettaa Kapoa vastaan tehtyä pistettä.
Supi-Volley tuulettaa Kapoa vastaan tehtyä pistettä.