Viikkari Biitsiä pelataan kahdessa miesten- ja kahdessa naisten sarjassa, joista ”TOUHU”-sarjat ovat tarkoitettu vähemmin kilpailuissa käyneille harrastajapelaajille. Näin kynnys turnauksiin osallistumisesta on matala.

Joukkueille on annettava nimi. Eri turnauksissa voi joukkueessa pelata eri henkilöitä mutta jokaisessa turnauksessa on yhden pelaajan oltava joku joukkueen ensimmäiseen turnaukseen osallistunut pelaaja.

Miesten sarja:

Joukkueessa 2 pelaajaa. Sarjaan eivät voi osallistua kesällä 2016 tai 2017 Aikuisten SM-kiertueelle osallistuneet pelaajat. Koskee myös karsintoja!

Miesten TOUHU- sarja:

Joukkueeseen voi kuulua maksimissaan 3 pelaajaa, joista kentällä voi yhtä aikaa olla 2 pelaajaa. Mahdollinen 3. pelaaja voi osallistua peliin kiertovaihdolla / pelata esim. vain muutaman pallon ajan / käydä vähän aikaa ”tuuraamassa”. Joukkueessa voi pelata yksi naispelaaja Sarjaan voivat osallistua kaikki halukkaat harrastajat. Osallistumisoikeutta ei ole kesällä 2016 tai 2017 Aikuisten SM-kiertueelle/karsintoihin tai avoimen kiertueen turnaukseen osallistuneilla pelaajilla.

Naisten sarja:

Joukkueessa 2 pelaajaa. Sarjaan eivät voi osallistua kesällä 2016 tai 2017 Aikuisten SM-kiertueeseen osallistuneet pelaajat. Koskee myös karsintoja!

Naisten TOUHU- sarja:

Joukkueeseen voi kuulua maksimissaan 3 pelaajaa, joista kentällä voi yhtä aikaa olla 2 pelaajaa. Mahdollinen 3. pelaaja voi osallistua peliin kiertovaihdolla / pelata esim.vain muutaman pallon ajan / käydä vähän aikaa ”tuuraamassa”. Sarjaan voivat osallistua kaikki halukkaat harrastajat. Osallistumisoikeutta ei ole kesällä 2016 tai 2017 Aikuisten SM-kiertueeseen tai avoimen kiertueen turnaukseen osallistuneilla pelaajilla.