XVIII VIKING LINE CUP KÄYNNISTYY LOKAKUUN ALUSSA

Lokakuun ensimmäinen viikonloppu käynnistää järjestyksessään XVIII Viking Line cupin.

Sarjoihin osallistumisoikeus on muuttunut kun alueet ovat muuttaneet omia sarjajärjestelmiään ja niihin osallistumista. Viking Line Cup on täydentävä kilpailujärjestelmä niille joukkueille jotka eivät tahdo osallistua sarjamuotoiseen kilpailutoimintaan, tai haluavat säännöllisen sarjatoiminnan lisäksi osallistua myös muutamiin turnausmuotoisiin otteluihin.
Viking Linen turnauksiin voivat osallistua täydentävänä kilpailumuotona myös mm. nuorten ja masters joukkueet/pelaajat, sekä esim. alueilla muissa omatoimisissa sarjoissa pelaavat joukkueet.

TOIVOTAMME KAIKKI ENTISET JA UUDET JOUKKUEET MUKAAN TULEVAN KAUDEN TURNAUKSIIN

* Miesten ja naisten sarjat ovat tarkoitettu kovempitasoisille joukkueille ja turnauksiin voivat osallistua SLeL:n, alueiden/maakuntien (miehet 3-5 sarjan/tulevan aluesarjan ja naiset 2-4 sarjan kaudelle 2018-2019 luetteloidut pelaajat, sekä myös ”kovempitasoiset” harrastejoukkueet.
* Miesten ja naisten harrastesarjat on tarkoitettu ensisijaisesti harraste- ja puulaakijoukkueille. Joukkueissa ei saa pelata yhtään SLeL:n aikuisten sarjatoimintaan kaudelle 2018-2019 luetteloitua pelaajaa. Alueen paikallissarjan joukkueet/pelaajat saavat osallistua.
* Miesten, sekä miesten harrastesarjan joukkueissa saa pelata yksi naispelaaja. Naispelaajalla ei ole sarjarajoituksia.
* Sekasarja on tarkoitettu harrastejoukkueille. Joukkueessa saa eräkohtaisesti pelata korkeintaan yksi (1) kaudella 2018- 2019 uuden paikallissarjan luetteloitu pelaaja. Lisäksi joukkueessa on oltava aina vähintään kaksi naispelaajaa kentällä (Sekasarjaa ei voi ajoittaa yhdellä naispelaajalla, mutta jos naispelaaja loukkaantuu sitä voi jatkaa yhdellä naispelaajalla). Naispelaajilla ei ole sarjarajoituksia, verkon korkeus on 243 cm, aloitus suoritetaan ala-aloituksena, miespelaajan etukentän hyökkäys tapahtuu sormilyöntinä tai jujuna, takakentän hyökkäys voi tapahtua myös iskulyöntinä, mutta ei etukenttäpelaajan toimesta, miespelaaja ei saa torjua eikä tehdä torjuntayritystä naispelaajan etukentän kolmannesta kosketuksesta. Takakentän hyökkäyksen voi torjua. Naispelaajalla hyökkäyksessä ei ole rajoitusta.

* Nuorten osallistuminen .
B-C juniorit voivat osallistua miesten ja naisten sarjoihin kuten aikuiset, sekä harrastesarjoihin jos eivät ole luetteloituneet ”liittotasoiseen” aikuisten sarjatoimintaan.
Luettelointi on tapahtunut kun pelaajan nimi on ensimmäisen kerran kirjattu aikuisten sarjaottelujen ottelupöytäkirjaan.

* Masters joukkueet ja muissa omatoimisissa sarjoissa pelaavat voivat osallistua tasonsa mukaiseen sarjaan

* Omantasoiseen turnaukseen osallistuminen antaa suuremman pelinautinnon kaikille joukkueille.
Turnauskalenteriin voi tulla vielä muutama lisäys salitilanteiden varmistuttua.