VLC lopputurnaukset 21.3.2020 ja 28.3.2020

Lopputurnauksiin ilmoittautuminen on nyt avattu kaikkiin sarjoihin.

Naisten harrastesarjan lopputurnaukset

Naisten harrastesarjan lopputurnaukset pelataan Hyvinkäällä ja Vihdissä 21.3.2020.

Naisten harrastesarjoissa lopputurnaukseen ovat tänä vuonna poikkeuksellisesti oikeutettuja mukaan 16 parasta joukkuetta, joista 8 parasta joukkuetta I turnaukseen ja 8 seuraavaa joukkuetta II turnaukseen.

I turnaukseen eli sijoille 1-8 päässeet joukkueet pelaavat Hyvinkäällä ja II turnauksen sijat 9-16 pelataan Vihdissä.

Lopputurnaukseen pääsemiseksi vaaditaan vähintään kolmeen turnaukseen osallistumista. Lopputurnausjoukkueiden pelaajien on pitänyt osallistua vähintään yhteen alkusarjan turnaukseen ko. joukkueessa. Mikäli joukkue ei osallistu lopputurnaukseen annetaan mahdollisuus seuraavaksi parhaalle joukkueelle. Tasapisteiden sattuessa järjestyksen määrää turnausten 1. voitot, 2. kakkossijat, 3. kolmossijat jne. Ellei näin saada järjestystä selville ratkaistaan lopputurnaukseen mukaanpääsy arvalla. Järjestäjällä on oikeus ottaa lopputurnaukseen joukkueita myös muilla perusteilla, mutta ne eivät voi syrjäyttää em. 16 parasta joukkuetta.

Sekasarjan lopputurnaus

Sekasarjan lopputurnaus pelataan Espoossa Leppävaaran Liikuntahallissa 28.3. alkaen klo 12.00

Lopputurnaukseen hyväksytään kahdeksan (8) alkuturnauksiinn osallistunutta joukkuetta seuraavasti:

Kaikki ilmoittautuneet joukkueet jotka ovat osallistuneet vähintään kahteen alkuturnaukseen, loput paikat täytetään yhteen alkuturnaukseen osallistuneista ja lopputurnaukseen ilmoittautuneista joukkueista alkuturnauksessa saavutetun pistemäärän mukaisesti. Ilmoittautuneille joukkueille ilmoitetaan lopputurnaukseen hyväksytyt joukkueet 16.3.mennessä.
Lopputurnauksessa pelaajien on pitänyt osallistua vähintään yhteen alkusarjan turnaukseen.

Miesten harrastesarjan lopputurnaukset

Miesten harrastesarjan lopputurnaukset pelataan Hämeenkoskella 28.3.

Lopputurnaukseen hyväksytään tänä vuonna poikkeuksellisesti kuusitoista (16) alkuturnauksiin osallistunutta joukkuetta seuraavasti.

I turnaus: Kahdeksan (8) parasta ilmoittautunutta joukkuetta jotka ovat osallistuneet vähintään kolmeen (3) alkuturnaukseen. Jos näistä ei ilmoittaudu kahdeksaa joukkuetta loput paikat täytetään kahteen (2) alkuturnaukseen osallistuneista ja lopputurnaukseen ilmoittautuneista joukkueista alkuturnauksissa saavutetun pistemäärän mukaisesti.

II turnaus: Kahdeksan (8) seuraavaksi parasta ilmoittautunutta joukkuetta jotka ovat osallistuneet vähintään kahteen (2) alkuturnaukseen. Loput paikat täytetään yhteen alkuturnaukseen osallistuneista ja lopputurnaukseen ilmoittautuneista joukkueista alkuturnauksessa saavutetun pistemäärän mukaisesti. Ilmoittautuneille joukkueille ilmoitetaan lopputurnaukseen hyväksytyt joukkueet 18.3.mennessä.
Lopputurnauksessa pelaajien on pitänyt osallistua vähintään yhteen alkusarjan turnaukseen.

Molempiin turnauksiin ilmoittaudutaan vain yhdellä ilmoittautumisella. Järjestäjä jakaa joukkueet omiin turnauksiin.
Järjestäjällä on oikeus muutoksiin ilmoittautumisien jälkeen. Alustavasti II-turnaus aloitetaan klo 9.00 ja I-turnaus n. klo 13.00.