20. Vikingline Cup käynnistyy lokaluun alussa

PuMa- Volleyn turnaus 3.10 avaa 20. Viikkarikauden. Kauden aikana pelataan reilut 20 turnausta. Naisten harrastesarjan turnaukset täyttyivät  heti kun turnaukset avattiin syyskuun puolivälissä. Niihin löytyy enää varapaikkoja jos joukkueet joutuvat jostain syystä peruuttamaan osanottonsa. Näin ollen varalle kannattaa vielä ilmoittautua. Myös sekasarjan turnauksiin on joukkueita lähdössä mukavasti mukaan. Miesten harrastesarjan turnauksiin mahtuu vielä melkeinpä kaikkiin mukavasti mukaan, joten kannattaa tehdä turnaussuunnitelma ja ilmoittautua.

Tallinnan turnaus on suunniteltu pelattavaksi 20.3. jos koronatinanne sen sallii ja joukkueita on riittävästi lähdössä mukaan. Ennakkoilmoittautumiset Tallinnan turnaukseen voi lähettää Antsalle, antero.tapola@luukku.com, 15.10 mennessä ja turnauksen varsinainen ilmoittautuminen avataan marraskuun alussa jos ennakkoilmoittautumisia on riittävästi.

Jotta korona ei tulisi sotkemaan turnauksia pyydän tutustumaan koronaohjeistukseen ja noudattamaan suurta huolellisuutta kaikilta osin. Missään tapauksessa turnaukseen ei tule lähteä pelaajan joka tuntee itsensä jollain lailla kipeäksi. Joukkuehan voi osallistua turnaukseen tarvittaessa myös 5 pelaajalla.
Tehdään alkavasta Viikkarikaudesta mukavanhauska turnauskokonaisuus olemalla huolellisia muistaen koronan olemassaolon.

Viikkariterkuin
Antsa