Turnaukset: RSS

Voit ilmoittautua turnauksiin turnauksen sivulla olevalla lomakkeella tai kirjautumalla ensin sivuille (Kirjaudu), sitten turnauksen sivulla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuneet tuleviin turnauksiin: Katso

Kaikki turnaukset ja ilmoittautuneet: Katso

Ajankohta Turnaus Tiedot
28/03/2020
09:00 - 18:00
Luokat
PERUTTU! Finaalit MH Hämeenkoski

Lopputurnaukseen hyväksytään tänä vuonna poikkeuksellisesti kuusitoista (16) alkuturnauksiin osallistunutta joukkuetta seuraavasti.

I turnaus: Kahdeksan (8) parasta ilmoittautunutta joukkuetta jotka ovat osallistuneet vähintään kolmeen (3) alkuturnaukseen. Jos näistä ei ilmoittaudu kahdeksaa joukkuetta loput paikat täytetään kahteen (2) alkuturnaukseen osallistuneista ja lopputurnaukseen ilmoittautuneista joukkueista alkuturnauksissa saavutetun pistemäärän mukaisesti.

II turnaus: Kahdeksan (8) seuraavaksi parasta ilmoittautunutta joukkuetta jotka ovat osallistuneet vähintään kahteen (2) alkuturnaukseen. Loput paikat täytetään yhteen alkuturnaukseen osallistuneista ja lopputurnaukseen ilmoittautuneista joukkueista alkuturnauksessa saavutetun pistemäärän mukaisesti. Ilmoittautuneille joukkueille ilmoitetaan lopputurnaukseen hyväksytyt joukkueet 18.3.mennessä.
Lopputurnauksessa pelaajien on pitänyt osallistua vähintään yhteen alkusarjan turnaukseen.

Molempiin turnauksiin ilmoittaudutaan vain yhdellä ilmoittautumisella. Järjestäjä jakaa joukkueet omiin turnauksiin.

Järjestäjällä on oikeus muutoksiin ilmoittautumisten jälkeen. Alustavasti II-turnaus aloitetaan klo 9.00 ja I-turnaus n. klo 13.00.

Herralan Hukat
Mika Teliranta puh. 044 3448993
teliranta@hotmail.com
FI56 4212 1120 0024 50

 

28/03/2020
12:00 - 18:00
Luokat
PERUTTU! Finaalit S Espoo
Leppävaaran liikuntahalli, Espoo

Lopputurnaukseen hyväksytään kahdeksan (8) alkuturnauksiin osallistunutta joukkuetta seuraavasti:

Kaikki ilmoittautuneet joukkueet jotka ovat osallistuneet vähintään kahteen alkuturnaukseen, loput paikat täytetään yhteen alkuturnaukseen osallistuneista ja lopputurnaukseen ilmoittautuneista joukkueista alkuturnauksessa saavutetun pistemäärän mukaisesti. Ilmoittautuneille joukkueille ilmoitetaan lopputurnaukseen hyväksytyt joukkueet 16.3.mennessä.

Lopputurnauksessa pelaajien on pitänyt osallistua vähintään yhteen alkusarjan turnaukseen.

Espoo Lentis
Saija Koste puh. 050 0795479
saija.koste@gmail.com
FI91 5720 2320 1223 14

 

 

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostin ilmoittautumisesta ja joukkue näkyy ilmoittautuneissa. Ilmoittautumisesta lähetetään myös sähköposti automaattisesti turnauksen järjestäjälle. Saat myös muistutuksen sähköpostiin viikkoa ennen turnausta.

Jos turnaus on jo täynnä ota yhteys järjestäjään ja joukkueesi pääsee varasijalle ja järjestäjä ilmoittaa mahtuuko joukkueesi turnaukseen