Kisiksen turnauksessa rento meininki

Raaseporin turnaus Kisiksen Urheiluopistolla 15.2. keräsi loppujen lopuksi 9 joukkuetta. Viimeisen viikon peruutukset, sairastelut ja loukkaantumiset olivat koitua tuhoisiksi, mutta onneksi vielä viime hetkellä löytyi lisävoimia turnaukseen.
Puitteet Kisiksessä ovat hyvät niin kenttien kuin vapaavuorolaistenkin kannalta sillä tilaa on mukavasti. Nyt kun pelattiin vain kahdella kentällä niin keskikentä jäi vapaaksi harjoitteluun ja joukkueet käyttivät sitä ahkerasti hyväksi. Siellä palloa lyötiin eri kokoonpanoilla taukoamatta. Jos joukkueita olisi ollut enemmin olisi vanhan puolen sali tarjonnut vielä lisätilaa.

Naiset pelasivat ensin neljän joukkueen sarjana js sitten ristikkäisottelujen kautta lopulliset sijoitusottelut.
Alkusarjan järjestykseksi muodostui Möller, EräTauko, MEIE, ReActive Girls.
Pronssiottelussa ReActive Girls voitti MEIEN joukkuen 2-0 ja Mestaruusottelussa Möller Erä Tauon myös 2-0.

Mihet pelasivat viiden joukkueen sarjan ja lopullinen paremmuus ratkesi vasta viimeisessä ottelussa missä Kiilan Tiikerien 1 joukkue voitti MEIEN 2-0.
Kiilan Tiikerit 1 voitti kaikki ottelunsa ja MEIE hävisi vain Tiikereille päätöskamppailun. Muiden joukkueiden ottelut menivät ristiin siten että järjestys muodostui voitettujen ja hävittyjen erien perusteella. 3. oli RaKe, 4. Kiilan Tiikerit2 ja 5. Ohi Lyöjät.
Toivottavasti joukkueet löytävät tiensä Kisiksen turnaukseen myös tulevaisuudessa, sillä puitteet siellä ovat erinomaiset.
Antsa